Special edition: De Wc-hygiëne-gel is tijdelijk verkrijgbaar in de geur Blue Sea en Lavendel. op=op !! 


Wc-hygiëne-gel combineert een doeltreffende reinigingsprestatie met een frisse geur. De gel werkt met de natuurlijke kracht van melkzuur tot onder de rand en lost zo krachtig zelfs hardnekkige kalk- en urinesteenaanslag op. Tevens verwijdert hij onaangename geurtjes en laat hij een aangename frisse lucht achter. Daarbij is hij makkelijk te hanteren, goed te doseren, zuinig in verbruik en bijzonder milieuvriendelijk. Tevens beschermt hij de oppervlakken en vergemakkelijkt volgende reinigingsbeurten.


De wc-bril omhoog klappen, dWc-bril omhoogklappen, dan de dop van de WC-hygiëne-gel op de markeringen samendrukken en opendraaien. De gel gelijkmatig in de wc-pot en onder de rand verdelen zodat alle plekken volledig bevochtigd worden. Bij sterke  verontreiniging tot 30 minuten laten inwerken, aansluitend eventueel naborstelen en vervolgens spoelen. 

Dosering: Zoveel product gebruiken dat de te reinigen oppervlakken bevochtigd zijn.an de sluitdop van de WC-hygiëne-gel ECO Plus op de markeringen samendrukken en opendraaien. De gel gelijkmatig in de wc-pot en onder de rand verdelen zodat alle plekken bevochtigd zijn. In geval van sterke vervuiling tot 30 minuten laten inwerken en dan spoelen. Alleen in de wc-pot gebruiken.


Deze reiniger draagt de ECO Plus onderscheiding en is daarmee bijzonder vriendelijk voor mens en natuur. Meer informatie over ECO Plus vindt u hier.

Huidverdraagzaamheid dermatologisch bevestigd.

Alleen in de wc gebruiken. 

Geschikt voor kleine afvalwaterzuiveringsinstallaties enz.


Inhoudsstoffen (conform detergentiaverordening): minder dan 5 %: anionogene oppervlakteactieve stoffen, niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen. Parfums. 

pH-waarde circa 2,1                                                                                                                        

Tegen zonlicht en vorst beschermen.

Vrij van dierlijke ingrediënten. 

Veiligheidsinformatieblad op verzoek verkrijgbaar.

WC-hygiëne-gel, 750 ml-fles

  • Model: 5300
  • Beschikbaarheid: 18
  • 6,90€

  • Excl. BTW: 5,70€

Beschikbare opties:


De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.