Simpel, hygiënisch, schoon! De profi-set voor de snelle en grondige totaalreiniging van jouw vaatwasser.


De Onderhoudset vaatwasser biedt de perfecte integrale oplossing voor een schone en hygiënische vaatwasser. De machinereiniger reinigt zelfs moeilijk toegankelijke delen van de vaatwasser grondig en secuur, onderhoudt de machine, houdt het prestatievermogen in stand en verlengt bij regelmatig gebruik effectief de levensduur. Met de Profidoek en de Hygiënereiniger keuken kan eveneens de buitenkant van de vaatwasser (deur, grepen, scharnieren enz.) hygiënisch worden gereinigd.


zo werkt het:

Machinereiniger voor wasmachines & vaatwassers:

Gebruik vaatwasser
De sluitdop afschroeven, de bijgesloten rode wax sluiting op de fles schroeven en de beschermende folie verwijderen. De fles voorover in de bestekmand of in een van de lades van de lege vaatwasser plaatsen zodat hij niet kan omvallen. Dan de vaatwasser aanzetten op het programma met de hoogste temperatuur (minimaal 55 °C). Na de vaatwasbeurt de lege fles wegnemen. De vaatwasser is hierna direct weer startklaar.

Aanbevolen gebruik: om de vier à zes maanden.

 

Hygiënereiniger keuken + Profidoek klein:

Den Hygiënereiniger keuken op de Profidoek spuiten en de te reinigen oppervlakken afwissen.


Belangrijk:

Machinereiniger voor wasmachines en vaatwassers:

Gevaarlijke stof, lees voor gebruik het etiket.

Hygiënereiniger keuken:

Deze reiniger is een ECO Plus reiniger. Meer informatie over ECO Plus vindt je hier.

Kleurstof- en geurstofvrij. Gecertificeerd voor gebruik op plaatsen waar levensmiddelen worden verwerkt.

Aanwijzingen van de materiaal producent na leven en bij zuur gevoelige oppervlakken (bijv. marmer, kalksteen) vooraf uitproberen.

Te gebruiken met: Schuimpomp, wit

Profidoek klein:

Bij onbekende oppervlakken op een onopvallende plaats testen.

Wasch- und Pflegetipps

Let op: Alle vezels en doeken vóór het eerste gebruik wassen. Gebruik geen wasverzachter. Voor optimale reiniging en onderhoud van uw vezels en doeken bevelen wij u de JEMAKO Waszak en ons speciale Wasmiddel voor synthetische stoffen aan. Beslist de instructies van de fabrikant voor de reiniging in acht nemen en eventueel vooraf testen.

Aangezien de microvezel samen met het vocht ook kalk kan opnemen en de doeken hard kunnen worden, wordt bij kalkhoudend, hard water regelmatig ontkalken aangeraden (een à twee keer per jaar) met KalkEx Plus opdat ze ook op de lange termijn zacht blijven. Voor de juiste dosering zie KalkEx Plus.

Verzorgingsset vaatwasser

  • Model:9383
  • Beschikbaarheid:35
  • 22,98€
  • 17,90€

  • Excl. BTW:14,79€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 332 reviews.