Extreme reinigingsperformer! Past zich perfect aan het oppervlak aan en lost vervuilingen snel en effectief op. Verwijdert zelfs oliehoudende en vette verontreinigingen in een handomdraai! Nu in bijzonder handzame afmeting in handige TrioPack! 

De beproefde groene vezel als handige doek! De sterke, zachte en flexibele DuoDoek lost zelfs hardnekkige vervuilingen op alle afwasbare oppervlakken betrouwbaar en zonder veel krachtsinspanning op. De groene vezel kenmerkt zich door z’n bijzonder goede mechanische reinigingswerking. Zelfs vet en oliehoudend vuil wordt zonder veel moeite bijzonder doeltreffend opgelost. De doek ligt bovendien fantastisch in de hand, is bijzonder goed geschikt voor kleinere handen, is zeer slijtvast, kan bijzonder goed worden uitgewrongen en na gebruik makkelijk weer worden uitgewassen. En hij overtuigt omdat hij bijzonder lang meegaat.

Vezel bevochtigen en evt. met een JEMAKO reiniger insproeien/ inwrijven. Het gewenste oppervlak afwissen en met een Profi - of Droogdoek nawissen.

De DuoDoek klein, groene vezel kan bij 60 °C in de machine worden gewassen en mag bij gereduceerde temperatuur in de droger. Geen wasverzachter gebruiken! Vóór het eerste gebruik wassen. Niet strijken! Wij raden aan het JEMAKO Wasmiddel voor synthetische stoffen te gebruiken alsmede de Waszak met ritsbeschemer.

Duodoek klein, 18 x 14 cm, groene vezel, 3-pack

  • Model:9574
  • Beschikbaarheid:6
  • 19,90€

  • Excl. BTW:16,45€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 332 reviews.