Nu kan het barbecuefeest beginnen! De grillset verwijdert ook hardnekkig, ingebrand vuil snel en secuur en maakt zo de barbecue in een handomdraai klaar voor het zomerseizoen.
Deze bestaat uit:De Grillset is onze professional tegen hardnekkige vuil op de barbecue en het barbecuerooster, zoals vethoudende verkorstingen en ingebrand vuil. De combinatie van de Profi-staalspons – waarvan er maar liefst twee in de set zitten –, de DuoPad, grijze vezel en de Intensiefreiniger zorgen ervoor dat barbecue en roosters in een handomdraai weer blinkend schoon zijn. De Profi-staalspons lost hardnekkige vuil en verkorstingen in ongecoate kook- en braadpannen enz. snel en eenvoudig op.  Hij overtuigt tevens door z’n hoog mechanisch reinigingsvermogen en duurzaamheid. Ook de DuoPad kan worden gebruikt tegen verkorstingen en ingebrand vuil. Hij is tevens zacht voor het materiaaloppervlak en eenvoudig in gebruik. Zowel de Profi-staalspons als de DuoPad zijn perfect in combinatie met de Intensiefreiniger die dankzij z’n soda-actiefkracht snel en doeltreffend ook hardnekkige vervuilingen van oppervlakken losweekt. 

Intensiefreiniger:
Deze reiniger is een ECO Plus reiniger. Meer informatie over ECO Plus vindt je hier.
Kleurstof- en geurstofvrij. Gecertificeerd voor gebruik op plaatsen waar levensmiddelen worden verwerkt.
Vooraf uitproberen. Niet gebruiken op hete oppervlakken.
Te gebruiken met:schuimpomp wit


Profi-staalspons:
Niet gebruiken in gecoate kook- en braadpannen!
Let op: Alle vezels en doeken vóór het eerste gebruik wassen. Gebruik geen wasverzachter. Voor optimale reiniging en onderhoud van je vezels en doeken bevelen wij je de JEMAKO Waszak en ons speciale Wasmiddel voor synthetische stoffen aan. Beslist de instructies van de fabrikant voor de reiniging in acht nemen en eventueel vooraf testen.
Aangezien de microvezel samen met het vocht ook kalk kan opnemen en de doeken hard kunnen worden, wordt bij kalkhoudend, hard water regelmatig ontkalken aangeraden (een à twee keer per jaar) met KalkEx Plus opdat ze ook op de lange termijn zacht blijven. Voor de juiste dosering zie KalkEx Plus.

Ideaal voor 
  • Barbecue/Barbecuerooster

Grillset

  • Model:9765
  • Beschikbaarheid:14
  • 29,59€
  • 19,90€

  • Excl. BTW:16,45€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 332 reviews.