Nu kan het barbecuefeest beginnen! De grillset verwijdert ook hardnekkig, ingebrand vuil snel en secuur en maakt zo de barbecue in een handomdraai klaar voor het zomerseizoen.Deze bestaat uit:


De Grillset is de absolute professional tegen hardnekkige vervuilingen zoals vette verkorstingen en ingebrand vuil. De combinatie van de Profi-staalspons – in set maar liefst in tweevoud verkrijgbaar – en de Intensief
reiniger zorgt ervoor dat de barbecue en het barbecuerooster weer glanzend schoon worden. De Profi-staalspons overtuigt daarbij met zijn hoge mechanische reinigingsprestatie en z’n lange levensduur. Perfect in combinatie met de Intensiefreiniger, die dankzij z’n soda-actiefkracht snel en effectief ook hardnekkige vervuilingen van oppervlakten losweekt, maar toch spaarzaam in verbruik is en bovendien bijzonder milieuvriendelijk.

Bij sterke vervuilingen en vetresten de Intensiefreiniger onverdund op de Profi-staalspons of direct op het oppervlak spuiten en laten inwerken. Het vuil oplossen met de Profi-staalspons, dan met veel water afspoelen en met de Profidoek afdoen. Belangrijk: De oppervlakken dienen volledig afgekoeld te zijn.

Intensiefreiniger:
Deze reiniger is een ECO Plus reiniger. Meer informatie over ECO Plus vindt je hier.
Kleurstof- en geurstofvrij. Gecertificeerd voor gebruik op plaatsen waar levensmiddelen worden verwerkt.
Vooraf uitproberen. Niet gebruiken op hete oppervlakken.
Te gebruiken met:schuimpomp wit

Profidoek:
Bij onbekende oppervlakken op een onopvallende plaats testen.

Profi-staalspons:
Niet gebruiken in gecoate kook- en braadpannen!
Let op: Alle vezels en doeken vóór het eerste gebruik wassen. Gebruik geen wasverzachter. Voor optimale reiniging en onderhoud van je vezels en doeken bevelen wij je de JEMAKO Waszak en ons speciale Wasmiddel voor synthetische stoffen aan. Beslist de instructies van de fabrikant voor de reiniging in acht nemen en eventueel vooraf testen.
Aangezien de microvezel samen met het vocht ook kalk kan opnemen en de doeken hard kunnen worden, wordt bij kalkhoudend, hard water regelmatig ontkalken aangeraden (een à twee keer per jaar) met KalkEx Plus opdat ze ook op de lange termijn zacht blijven. Voor de juiste dosering zie KalkEx Plus.

Ideaal voor 
  • Barbecue/Barbecuerooster

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Grillset

  • Model: 9686
  • Beschikbaarheid: 15
  • 32,10€
  • 23,90€

  • Excl. BTW: 19,75€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 274 reviews.