• Vloervezel geel, 42 cm

Vloervezel geel, 42cm

De fijnste vuildeeltjes zoals pluisjes, kruimels, dierharen en zelfs stof bijzonder goed opgenomen. Bij de droge reiniging wordt deze door de statische oplading van de vezels nog eens ondersteund.

De gele Vloervezel werd met name ontwikkeld voor de droge reiniging van gladde vloeren. Dat zorgt voor een snel alternatief ten opzichte van het stofzuigen. Gevoelige, gladde vloeren kunnen ook met de gele Vloervezel vochtig worden gereinigd, zoals bijv. gepolijst graniet of marmer. Op geolied/gewaxt hout, zou deze droog moeten worden gebruikt. Bij onbekende vloeren beslist op het advies van de fabrikant voor het reinigen en onderhouden letten!


Was- en onderhoudsinstructie:

De Vloerwisser kan bij 60 °C in de machine worden gewassen en is bij verlaagde temperatuur geschikt voor de wasdroger. Gebruik geen wasverzachter!

Voor de wasbeurt dienen grove vervuilingen te worden verwijderd (uitslaan, uitspoelen), om de vezel, ander wasgoed en de wasmachine te ontzien.

Voor het eerste gebruik wassen. Niet strijken!


Samen met de Vloerplaat en de Telescoopsteel vormen de JEMAKO Vloervezels een optimaal vloerwissysteem. Daarbij biedt het JEMAKO productenpalet voor iedere vloer de passende vezel. De wisserovertrekken kunnen snel en moeiteloos worden verwisseld. De Vloervezel geel onderscheidt zich door de speciale combinatie van microvezels, die zelfs kruimels of haren opnemen. Hij is op

gladde vloeren voor zowel droog als vochtig gebruik geschikt.


Vloervezel geel, 42 cm

  • Model: 1050
  • Beschikbaarheid: 13
  • 22,90€

  • Excl. BTW: 18,93€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.