JEMAKO

5 ARGUMENTEN DIE VOOR JEMAKO SPREKEN

Top kwaliteit, persoonlijke advisering en super service – dat zijn een aantal goede redenen om voor JEMAKO te kiezen. Maar er zijn er nog veel meer!

 • GEMAKKELIJK EN SNEL SCHOONMAKEN!

  Onze vezels en doeken overtuigen door hun uitmuntende kwaliteit en reinigingsprestaties. En het wordt nog beter: alle JEMAKO reinigers zijn ook bij zuinige dosering uiterst effectief en milieuvriendelijk!

 • PERSOONLIJKE ADVIES SPREEKT VOOR ZICH!

  Onze geschoolde distributiepartners geven wij u graag tips hoe u onze producten doelgericht en efficiënt gebruikt. U heeft vragen? Ok! Uw distributiepartner staat u met raad en daad ter zijde en lost elk reinigingsprobleem voor u op, middels een individueel advies of op een thuispresentatie!

 • GEWOON LEUK, ZO’N PRESENTATIE!

  Nieuwe productaanbiedingen in de praktijk leren kennen, producten wederzijds aanbevelen en samen een leuke avond doorbrengen - dat klinkt aanlokkelijk toch? Daar bovenop krijgt de gastvrouw van een presentatie een directboekingsgeschenk.

 • TOP KWALITEIT MAAKT HET VERSCHIL!

  Wist u dat JEMAKO alle producten zelf ontwikkelt? Meer dan 80 procent wordt ook direct bij ons in Duitsland geproduceerd. U kunt de kwaliteit ‘Made in Germany’ dus volkomen vertrouwen!

 • PROFITEER NOG MEER!

  Als stamklant kunt u kortingen op uw bestellingen en tegoedbonnen voor producten verwachten. U wilt nog meer? Leuk, want bij een succesvolle toekomst zijn er twee nodig: u en JEMAKO! Voel je vrij om contact op te nemen over het flexibele en leuke werk als distributiepartner.


  Op uw gemak de brochure en prijslijst bekijken


Verfijnd zoeken

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 265 reviews.