-Het werk wordt eenvoudiger en is sneller af

-Hij kan veel water en vuil opnemen

-Verwijderd normaal tot sterk aangekoekt vuil

-Ergonomisch gevormd

-Komt ook in hoeken en gaten

-Heel makkelijk uitwasbaar (evt. met galzeep)

-Oersterk met lange levensduur


Je kunt deze gebruiken voor sterke vervuilingen en vetopname. Zoals bijv. tegels en wastafels in WC en badkamer, roestvrijstalen en chromen oppervlakken (aanrecht), afzuigkappen, vensters en ramen, tuinmeubelen, rolluiken of het reinigen van de auto (van binnen en van buiten).


Door de samenstelling van het materiaal is het mogelijk ook olieachtige en vette vervuilingen probleemloos te verwijderen. Omdat synthetische vezels een grotere stevigheid hebben dan natuurlijke vezels, wordt er een grotere mechanica bereikt. Daardoor kan ook hardnekkig vuil oplossen.


Keuken reinigen met de groene handschoen

Voor de één een plek om zich culinair uit te leven, voor de ander slechts de ruimte waar de koelkast en het koffieapparaat staan. En om de zoveel tijd heeft ie een flinke schrobbeurt nodig.

Eén ding weet je zeker dat je gaat tegenkomen als je de keuken een beurt geeft. Vet en vuil. Een goed ontvettingsproduct zoals de groene reinigingshandschoen is daarom noodzakelijk.


Gebruik de groene handschoen bijvoorbeeld om de tegels achter het fornuis schoon te maken, aanrecht, gasfornuis en afzuigkap. bijv. in combinatie met de citroensteen, powerreiniger.


TIP

Om aangekoekt vet in de oven makkelijk te verwijderen: Verwarm de oven voor op de hoogste stand en zet dan een uur lang een ovenschaal met een laag water in de oven. Daarna veegt u het vet en vuil er zo met de handschoen evt.in combinatie met JEMAKO intensiefreiniger.


Badkamer reinigen

Een belangrijke ruimte waar je lekker wilt ontspannen. Helaas blijft de badkamer niet vanzelf glanzend schoon. In de badkamer wordt gespetterd met water; in de douche, in het bad, boven de wastafel. Aanslag van kalk en vuil licht op de loer. Af en toe moet de badkamer goed schoongemaakt worden. Dat hoeft geen vervelende klus te zijn. Tegels, wasbakken en kranen en een vieze rand in douchebak of badkuip gebruik je groene reinigingshandschoen. Daarmee schrob je het vuil er eenvoudig af, bijv. in combinatie met de sanitairreiniger of kalk-ex plus


Ramen streeploos reinigen. Binnen en buiten!

Gewoon met de Reinigingshandschoen nat reinigen, het vuil en het vocht van de vensterbank en raamkozijnen met de Profidoek opnemen en aansluitend met de droogdoek nadrogen. klaar!

Zie ook JEMAKO raamdoeken en droogdoek voor meer informatie.


BELANGRIJK

De reinigingshandschoen kan bij 60 graden in de machine worden gewassen en is bij verlaagde temperatuur geschikt voor de wasdroger. Gebruik geen wasverzachter! Voor het eerste gebruik wassen! Niet strijken!!

Omdat de groene Reinigingshandschoen veelzijdig inzetbaar is..........De reinigingshandschoen is gewoon een TOPPRODUCT en te veel om op te noemen eigenlijk.....WORDT VERVOLGD

De groene reinigingshandschoen is los verkrijgbaar of in een set:

Reinigingshandschoen, groene vezel Art.- nr. 1220 € 15,90

Raamset handschoen € 42,89

JEMKAO DuoPad, grijze vezel en de Afwasbutler, hard
...
JEMAKO DROOGDOEK
...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.