JEMAKO (RAAM)DOEKEN / RAAMSETS


JEMAKO profidoek
De Profidoek is zeer veelzijdig inzetbaar in de gehele huishouding. Hij reinigt en droogt gladde oppervlakken zoals glas. Hij kan afhankelijk van behoefte zowel licht vochtig alsook nat worden ingezet.

Profidoek (badstofachtige structuur)

40 x 45 cm

Profidoek kleinJEMAKO droogdoek
De Droogdoek heeft vanwege de fijnheidsgraad van de microvezels en de innovatieve wafelstructuur een bijzonder hoog waterabsorptievermogen. Dat maakt een makkelijk en efficiënt drogen mogelijk. Hij is bijzonder geschikt voor streep- en pluisvrij nadrogen en poetsen. In drie formaten en drie kleuren leverbaar: Groot (45x80 cm), middel (45x60 cm) en klein (40x45 cm).

Droogdoek (wafelstructuur)

klein 40 x 45 cm

middel 45 x 60 cm

groot 45 x 80 cm

JEMAKO reinigingshandschoen groen:
U kunt deze gebruiken voor sterke verruilingen en vetopname. Zoals bijvoorbeeld tegels, wastafels, wc, rvs en chromen oppervlakten (aanrecht), afzuigkappen, vensters en ramen, tuinmeubelen, rolluiken of het reinigen van de auto (van binnen en buiten). Hij kan licht vochtig of nat worden ingezet en kan makkelijk uitgespoeld worden.

De JEMAKO doeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren blauw, turquoise, geel en groen. Soms zijn er tijdelijk actiekleuren leverbaar.
Anders dan bij de vezels geeft de kleur geen functie aan.

JEMAKO RAAMSET GEBRUIKSAANWIJZING
...
Catalogus Auto & mobiel
...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 332 reviews.