De profidoek (badstofachtige structuur) nat maken met alleen een beetje water en goed uitwringen. Het raam inclusief kozijn schoonmaken. Met de droogdoek (wafelstructuur) nadrogen. eventuele restvochtigheid droogt vanzelf streeploos op.
o.a. te gebruiken voor: ramen en andere gladde glazen oppervakken en spiegels. De droogdoek kan ook zeer goed voor het drogen van servies en bestek gebruikt worden evenals om tegels nat te drogen in bijv. badkamer en het streeploos nadrogen van rvs.BELANGRIJKE INFORMATIE

JEMAKO doeken zijn tot 60 graden wasbaar in de wasmachine. Alle JEMAKO producten zonder wasverzachter wassen en kunnen in de wasdroger bij verlaagde temperatuur. De doeken in de waszak wassen, om aanpluizen van ander wasgoed te verkomen. Deze kunnen tijdens de eerste wasbeurten afgeven, daarom is het verstandig om de eerste paar keer apart te wassen of met gelijk gekleurde was te wassen. Om de levensduur van de JEMAKO producten te verhogen is het beter ze niet altijd in de droger te drogen maar ze ook eens vochtig op te hangen.


Diverse raamdoeken en sets in de aanbieding!!

KLIK HIER OM TE DE RAAMDOEKEN TE BESTELLEN


JEMAKO CITROENSTEEN
...
JEMAKO RAAMDOEKEN
...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 332 reviews.