Annuleren en retourneren

ANNULEREN

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Simpelschoon.com reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).

RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te annuleren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn o.a. gepersonaliseerde producten/maatwerk. U heeft na annulering 14 dagen om het product retour te sturen. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6, 7 en 8 van onze algemene voorwaarden.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Simpelschoon.com zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Simpelschoon.com neemt geen ongefrankeerde pakketten en post aan.

Deze verzendkosten voor retourneren bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder

Alle annuleringen, ruilingen en retourenringen dienen schriftelijk aan Simpelschoon.com kenbaar te worden gemaakt. Gebruikt u hiervoor ons online retourformulier. Vermeld u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed verpakt is.

Via Simpelschoon.com kan je producten alleen retourneren, niet ruilen. Je kan natuurlijk wel een nieuwe bestelling plaatsen als je een ander product wenst te ontvangen.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Simpelschoon.com heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.

Simpelschoon.com gebruikt dezelfde terugbetaal-methode als waar u mee betaald heeft. Heeft u met Ideal betaald, dan wordt de terugbetaling daarmee ook betaald. Heeft u per overboeking betaald, dan wordt het bedrag teruggeboekt. Heeft u met een cadeaubon van simpelschoon.com betaald dan krijgt u een cadeaubon van simpelschoon.com weer terug.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV Giftcard, VVV Cadeaukaart en Webshop Giftcard , ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Simpelschoon.com. Het is niet mogelijke om het tegoed terug te storten op de VVV Giftcard, VVV Cadeaukaart en Webshop Giftcard .


Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.
Komt je uit of ben je de buurt en wil je graag langskomen om de producten te ruilen of te retourneren. Dat is prima op afspraak. Je kunt dan ruilen of je krijgt dan de aankoopbedrag contant terug.