Bestellen en betalen

BESTELLEN

Hoe te bestellen?

In de categorieën hierboven vindt u de producten. Vervolgens kiest u de producten die u in uw winkelwagen wilt plaatsen; Indien u een kortingsbon of cadeaubon code heeft van Simpelschoon.com kunt u deze hier invullen. Bereken uw verzendkosten & BTW. Kies dan "Afrekenen". U kunt direct afrekenen of een account. Geef nu uw naam en adresgegevens. Kies een betaalmethode en klik nadat u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden op "Verder"; Controleer uw bestelling en adresgegevens. Bestelling vestigen en uw bestelling is geplaatst.


BETALEN

Simpelschoon.com biedt u een aantal betaalmogelijkheden voor het afwikkelen van uw bestelling. Deze betalingen worden uitgevoerd door stichting Mollie payments.- iDEAL


Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.


Overboeking

Een overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen. Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien

met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kan vervolgens direct inloggen in uw vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken of u kiest er voor om het verzoek om eerst naar uw email te sturen en het later over te maken. Let op: Uw bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.


Creditcard

Simpelschoon.com ondersteund betalingen voor kaarten van Visa, MasterCard, American Express, Maestro, V-Pay, Visa Elektron.

  • Op de betaalpagina kiest je het type creditcard waarmee je wilt afrekenen.
  • Vervolgens vul je het volledige creditcardnummer, de vervaldatum, en de 3-cijferige veiligheidscode (CVC-code, welke vermeld staat op de achterzijde van de kaart) in
  • De betaling wordt pas aan het einde van de maand van je rekening afgeschreven (exacte voorwaarden zijn na te vragen bij de creditcardmaatschappij)


Belgische betaalmethoden
Omdat ook veel van onze klanten uit België komen wordt deze diensten aangeboden.
Bancontact / Mister Cash
Bancontact is een veelgebruikte betaalmethode in België. Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.
Belfius Direct Net
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

KBC en CBC
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Nadat u de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling.

Achteraf betalen
Je kunt in de webshop van Simpelschoon.com gebruik maken van de betaalmethode achteraf betalen van Billink. Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Achteraf betalen met Billink kan bij bestellingen vanaf € 25,-. Het maximale orderbedrag is € 500,- incl. BTW. Indien je kiest voor Billink Achteraf Betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van je aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de algemene voorwaarden verzonden naar Billink B.V., om deze te toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink een factuur die je binnen 14 dagen dient te voldoen. Achteraf Betalen wordt afgehandeld door Billink.
Wel zo handig! Een extra service van Simpelschoon.com. Kijk voor meer informatie op site van Billink

Online Cadeaukaarten


VVV Giftcard
De VVV Giftcard is de breedst besteedbare online cadeaukaart en te verzilveren bij Simpelschoon.com.

Om te betalen met een VVV Giftcard, kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met VVV Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Het is ook mogelijk om een deel van de aankoop te betalen met de VVV Giftcard. Het restant van het te betalen bedrag kan via een andere betaalmethode (iDeal, CreditCard etc) worden betaald.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Simpelschoon.com. Het is niet mogelijke om het tegoed terug te storten op de VVV Giftcard.

VVVCadeaukaart
De VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubonmet de online VVV Cadeaukaart.
Om te betalen met een VVV Cadeaukaart, kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met VVV Cadeaukaart'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Het is ook mogelijk om een deel van de aankoop te betalen met de VVV Giftcard. Het restant van het te betalen bedrag kan via een andere betaalmethode (iDeal, CreditCard etc) worden betaald.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met VVV Cadeaukaart , ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Simpelschoon.com. Het is niet mogelijke om het tegoed terug te storten op de VVV Cadeaukaart.


“Het concept van Webshop Giftcard is gewijzigd. Als je het saldo van je kaart wilt gebruiken in onze shop moet je de kaart eerst omzetten naar een cadeaukaart van onze shop. Dit kun je doen via deze link.
Als de link niet werkt kopieer dan onderstaande in je browser:
https://www.webshopgiftcard.nl/webshops/simpelschooncom
Om te betalen met een Webshop Giftcard, kies je bij betaalwijze voor de optie 'Betalen met Webshop Giftcard'. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie. Het is ook mogelijk om een deel van de aankoop te betalen met de VVV Giftcard. Het restant van het te betalen bedrag kan via een andere betaalmethode (iDeal, CreditCard etc) worden betaald.

Let op!
Wanneer je een artikel retourneert dat is betaald met Webshop Giftcard, ontvang je voor dit deel een tegoedbon van Simpelschoon.com.