Wel zo tof dat al onze trouwe klanten en alle overige mensen die geïnteresseerd zijn in onze producten en Simpelschoon.com volgen!
Via Facebook willen wij jullie graag inspireren, op de hoogte houden van acties en mee laten kijken in ons bedrijf. We zouden het leuk vinden als jij ons volgt!
Simpelschoon.com heeft zelf ook een hekel aan spam! Wij waarderen een share, maar dit beïnvloed je deelname en winkans niet. Je helpt ons enkel en alleen meer mensen te bereiken.
Algemeen:
 • Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.
 • Door deelname aan de ‘Like en Win’ actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande voorwaarden.
 • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Simpelschoon.com.

Voorwaarden:
 1. Win en reviewacties worden uitgeschreven door Simpelschoon.com Zelfstandig distributiepartner Gerlanda Schutte-Nieland gevestigd te Dalmsholte . Op win- en reviewacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
 2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats door de pagina van Simpelschoon te liken.
 3. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.
 4. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden binnen 7 werkdagen na sluiten van een actie bekend gemaakt.
 8. We dienen uw adres binnen 1 week te ontvangen voor het kosteloos opsturen van de gewonnen prijs. Als er geen reactie is ontvangen bij ons, dan wordt het product nog een keer verloot.
 9. De winnaar geeft automatisch toestemming tot publicatie van zijn voornaam en/of de gegevens zoals zichtbaar bij de betreffende review, op de website van simpelschoon.com (hieronder) en op de facebook pagina van Simpelschoon.com.
 10. Simpelschoon.com kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Simpelschoon.com voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Simpelschoon.com
 15. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 16. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 17. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Simpelschoon.com per e-mail info@simpelschoon.com. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.

Hoe zit het met privacy gevoelige informatie?
Op de website is bij jouw recensie alleen je voornaam en of achternaam te zien. Je e-mailadres is niet zichtbaar. Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf goed nadenkt over de informatie die je in je recensie geeft. Sommige inhoudelijke informatie over een bedrijf mag je niet prijsgeven. Ook is het niet verstandig om namen van personen te noemen in je recensie.

Bezoek onze speciale pagina privacypolicy voor meer informatie over onze privacy beleid.

Lopende actie:
LIKE, SHARE EN WIN ACTIE!!
Een
raamset t.w.v. € 29,30 in de kleur naar keuze onder de likers van mijn pagina.
Raamset bestaat uit:
 • 1 profidoek
 • 1 droogdoek middel
Bij 1000 likers op de pagina wordt het setje verloot.
De winnaar van deze actie is geworden: J.J. Veldhuizen te Barneveld
Een cadeau voor moederdag
...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 339 reviews.