Schrijf een review en maak kans op een van de top producten van CLEAFIN!

Simpelschoon.com hecht grote waarde aan "eerlijke reviews" van haar klanten. Door het plaatsen van een review, helpt u toekomstige klanten van Simpelschoon.com, een goed beeld te krijgen van de service, kwaliteit en van de producten die Simpelschoon.com levert. Dankzij uw review kunnen wij zien, waar wij onze service nog meer moeten verbeteren. Wij vinden het zeer belangrijk dat u tevreden bent over het geleverde Cleafin product en dat u deze snel in huis heeft.

U krijgt automatisch na enkele dagen na je bestelling een uitnodiging om uw ervaring te delen. Wilt u alvast een review plaatsen dan kunt u aan de linkerkant op het scherm, de roze webwinkelkeur sidebar aanklikken.


Gewoon, omdat u de moeite nam anderen te informeren

Bij elke 200ste review / beoordeling belonen wij één beoordeling / review met een top product uit onze Cleafin assortiment. Dit is een vrijblijvende keuze van Simpelschoon.com.


1x droogdoek middel t.w.v. € 19,40 wordt verloot bij 200 reviews op onze beoordelingspagina !

Deze wordt u gratis toegezonden en de winnaar krijgt hier persoonlijk bericht en wordt op deze pagina hieronder en op facebook pagina van simpelschoon.com bekend gemaakt.

Meedoen is simpel:

Een beoordeling / review schrijven kan op meerdere manieren:

- Bij webwinkelkeur, een onafhankelijk stichting en keurmerk met beoordelingen.

- Op de productpagina van het product dat u heeft aangeschaft, klik op "beoordeling".

- Op de facebook pagina van Simpelschoon.com

Voorwaarden

- Deze actie is alleen geldig voor klanten die daadwerkelijk een aankoop bij Simpelschoon.com heeft gedaan. Dit wordt gecontroleerd via ordernummer en / of factuurnummer.

- Je mag geen slechte fake reviews plaatsen en geen telefoonnummers, e-mailadressen, godslastering, onwaarheden, scheldwoorden, grove opmerkingen of kwetsend commentaar, links naar andere websites, HTML-codes en reclame in je recensie opnemen.

- Per verlotingsperiode maakt u met 1 review (op webwinkelkeur, op product pagina, op de facebookpagina) kans op een top product van Cleafin.

- De prijs is niet inwisselbaar voor contanten of andere prijzen.

- Producten wordt verloot bij 200 reviews op onze site en anders geschiedt deze per kwartaal in de eerste week na afloop van het kwartaal.

- Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

- We dienen uw adres binnen 1 week te ontvangen voor het kosteloos opsturen van de gewonnen prijs. Als er geen reactie is ontvangen bij ons, dan wordt het product nog een keer verloot.

- De winnaar geeft bij het schrijven van een review automatisch toestemming tot publicatie van zijn voornaam en/of de gegevens zoals zichtbaar bij de betreffende review, op de website van simpelschoon.com (hieronder) en op de facebook pagina van Simpelschoon.com.

- Om te onthouden! Als de recensie niet overeen komt met bovenstaande voorwaarden, hebben we het recht om deze niet te plaatsen of te verwijderen.

Kan ik mijn beoordeling verwijderen?
Neem contact met ons op via het formulier op de contact pagina. Vermeld hierbij wanneer je de recensie hebt geplaatst en waarom je deze wilt verwijderen.

Hoe zit het met privacy gevoelige informatie?
Op de website is bij jouw recensie alleen je voornaam en of achternaam te zien. Je e-mailadres is niet zichtbaar. Daarnaast is het de bedoeling dat je zelf goed nadenkt over de informatie die je in je recensie geeft. Sommige inhoudelijke informatie over een bedrijf mag je niet prijsgeven. Ook is het niet verstandig om namen van personen te noemen in je recensie.

Bezoek onze speciale pagina privacypolicy voor meer informatie over onze privacy beleid.
10% Korting geldig op koningsdag
...
Aanmelden nieuwsbrief 10% korting
...
Leave a comment
Note: HTML is not translated!
De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 339 reviews.