Met onze trapeziumvormige innovatieve en gepatenteerde Cleafin-Cleanslider “vliegt” u quasi over de vloeren en ter gelijker tijd reinigt u streeploos en pluisvrij. Het uiteinde van de steel laat zich in de rail op de bodemplaat met één voet heen en weer bewegen, zodat u met de zeer beweegbare Cleanslider zelfs gemakkelijk onder de kasten en banken dweilen kunt. Door zijn praktische trapeziumvorm komt de Cleanslider comfortabel in iedere hoek.

Ook bij het wisselen van de bodemwissers – afhankelijk van of u nat of droog wilt reinigen en afhankelijk van het soort vloer – hoeft u zich de handen niet vies of nat te maken. Dankzij de praktische klittenbandsluiting kunt u met één voet de bodemwissers verwisselen. Of het zich nu handelt om dagelijkse vuil zoals stof of om hardnekkige vlekken of oudere reinigingslagen – Cleafin biedt u voor iedere vloer de juiste reiniger en bodemwisser.

De groots mogelijke flexibiliteit bij het reinigen biedt ook de bijzonder lichte en gemakkelijk te handteren telescoopsteel. De ergonomische handknop laat zich vrij draaien tijdens het dweilen, daardoor volgt de Cleanslider spelend alle bewegingen en komt in alle hoeken. Praktisch: De handknop is van easy-grip rubber – daardoor glijdt hij niet van de wand als hij daartegen aangezet wordt. Precisie tot in het kleinste detail!

Telescoopsteel & Cleanslider

  • Model:14405
  • Beschikbaarheid:1
  • 54,99€

  • Excl. BTW:45,45€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 339 reviews.