• padhouder

De Cleafin-Padholder is een innovatieve en erg praktische reiniging assistent. De bijzonderheid is dat hij bestaat uit een combinatie van een ronde ergonomisch gevormde handgreep met een speciaal gevormde voet (onderkant).

Aan de voet kunnen verschillende Cleafin-Pads door middel van klittenband bevestigd worden. De vorm van de Cleafin-Pads is gelijk aan de vorm van de voet.


De ronde ergonomisch gevormde handgreep maakt het mogelijk om moeiteloos en gelijker tijd krachtig te reinigen – ook op verticale plekken zoals spiegeltegels en achterwanden van kasten.

Dankzij het ruwe oppervlak wordt een afglijden verhindert, de rondom aangebrachte groeven in de handgreep verstevigen de grip.


De bijzondere vorm van de Padholder en de bijpassende Cleafin-Pads zijn ideaal geschikt om met de punt in de hoeken van de ramen, tegels en vensterbanken etc. te reinigen.

Met de rechte kant kan men met de Cleafin-Pad eenvoudig langs vervuilde kanten gaan zoals bij raamgroeven, tegels en inductiekookplaten etc.
De ronde kant van de Padholder en de Cleafin-Pads is zo gevormd dat het moeiteloos reinigt in ronde vormen zoals pannen, wastafels en schalen.


De richting is gemakkelijk aan te passen door eenvoudig de Padholder met behulp van de handgreep in de gewenste richting te draaien.

padhouder

  • Model:20403
  • Beschikbaarheid:2
  • 17,00€

  • Excl. BTW:14,05€

Gerelateerde producten

Black-Set

Black-Set

Met de CLEAR*Black reinigt u het glas van uw haarddeur moeiteloos en streeploos. De reiniger maakt t..

33,50€ Excl. BTW:27,69€

Clean-Pad voor Padhouder

Clean-Pad voor Padhouder

Clean-Pad voor PadhouderUiterst geschikt voor de natte reiniging van ramen en glazen oppervlakken vo..

11,00€ Excl. BTW:9,09€

Power-Pad voor Padholder

Power-Pad voor Padholder

Het Power-Pad is erg geschikt voor de krachtige en intensieve nat reiniging van alle krasbestendige ..

10,20€ Excl. BTW:8,43€

De waardering van simpelschoon.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 339 reviews.