Jouw Bestelling en het Coronavirus

Ook nu kun je op ons rekenen

Natuurlijk loopt het allemaal even anders tijdens de crisis rondom het coronavirus

Op dit moment pak ik nog steeds met veel liefde de bestellingen in.

Tip: Bestel de cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt.


VEEL GESTELDE VRAGEN

1. Is jullie klantenservice bereikbaar?

Ja, onze klantenservice is dagelijks tussen 09.00 en 17.00 geopend. Je kunt je vraag daarom het best met een duidelijke omschrijving van je vraag of opmerking mailen naar info@simpelschoon.com

2. Kan mijn pakket vertraging oplopen?

Door de enorme drukte bij zowel simpelschoon.com als bij Postnl kan het voorkomen dat jouw pakket er iets lang over doet dan normaal. We doen er alles aan om de snelheid hoog te houden en daarmee het gemak voor jou te behouden.

3. Zijn er wijzigingen in de bezorging?

Onze partner PostNL heeft speciale maatregelen genomen om fysiek contact te vermijden. Zo houden de bezorgers altijd 1.5 meter afstand en weten ze wat ze moeten doen om gezond te blijven en hygiënisch te werken. Je hoeft daarom ook geen handtekening meer te zetten, de bezorger zal in plaats daarvan om de laatste 3 cijfers van burgerservicenummer (BSN) vragen ter verificatie.

4. Wordt mijn pakket bezorgd als ik in quarantaine zit?

Ja, de bezorgers houden afstand bij het bezorgen zodat ze jouw bestelling nog steeds kunnen leveren.

5. Kan ik pakketten ophalen en retourneren bij een afhaalpunt?

Ja, zolang de afhaalpunten nog steeds geopend zijn kun jij gewoon je bestelling ophalen of retourneren. Kijk voor de zekerheid even op de website van het afhaalpunt of deze geopend is. Indien deze gesloten is kun je deze ook niet kiezen op onze website.

6. Kan het coronavirus via het pakket worden overgedragen?

De kans dat je besmet wordt via een pakket is erg klein. Toch raden we je aan om regelmatig je handen te wassen met zeep of op een andere manier te desinfecteren.

7. Hebben jullie nog voldoende voorraad?

Ja, wij hebben op dit moment van de meeste producten voldoende voorraad. Het kan wel voorkomen dat door levering van nieuwe acties of door de drukte een product sneller uitverkoopt dan normaal. Hierdoor kan je bestelling vertraging oplopen, maar op dit moment worden onze voorraden nog steeds dagelijks aangevuld.

8. Blijven jullie tijdens een lockdown bezorgen?

Daar is op dit moment niks over te zeggen. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de lockdown. We zij zullen hierin de richtlijnen van de overheid volgen. Indien er belangrijke wijzigingen zijn, dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

9. Kunnen postbezorgers nog werken en pakketjes afleveren?

Ja, op dit moment zijn de postbezorgers gewoon aan het werk. Hierbij wordt er rekening gehouden met de door de overheid opgestelde regels en adviezen. Mochten er belangrijke wijzigingen ontstaan dan brengen we je hiervan op de hoogte.